Gåde råd er ikke altid dyre
– faktisk giver vi dem væk gratis :) 

Er du nysgerrige på, hvordan animation kan bruges til at kommunikere komplekse problemstillinger og svære emner i den offentlige kommunikation? Og vil du måske gerne høre lidt mere om hvordan andre bruger animation? Så er We Love Animation netværket for dig! Gratis og uforpligtende viden om animation.

 

Ja tak – tilmeld mig netværket

I netværket fortæller vi dig hvordan animation bruges bedst
i dit arbejde med at effektivisere den offentlige kommunikation. 

 

Du får blandt andet:

Skræddersyede artikler

Du vil modtage skræddersyede artikler der går i dybden med hvordan animation kan bruges til at effektivisere og demokratisere den offentlige kommunikation.

Gratis e-bøger

Få tilsendt gratis e-bøger, guides, skabeloner og mere som vil hjælpe dig med at få et bedre indblik i brugen af animation.

Relevante cases

Få adgang til eksklusive cases der går i dybden med de mange erfaringer som kommuner har haft med vores kampagner.

Finansiering

Få adgang til ekstern finansiering af nye kampagner. Med vores allerede store netværk i det offentlige kan vi hjælpe med at finde finansieringspartnere til din næste animationskampagne!

Gode tilbud

Få adgang til eksklusive tilbud og fordele ved køb af vores animerede kampagner. Det kan både være rabatter, forlængede licensperioder m.v.

Videndeling

Deling af viden og erfaringer fra andre der har brugt animation i deres kommunikation – og samarbejde om nye kampagner.

Viborg_Bostøtte_GitteSkaarup_200x200
Bostøttens opgave er vanskelig at formidle, men animationen fanger på en rigtig fin måde essensen af vores arbejde, med god respekt for både borgere, samarbejdspartnere og ansatte.
Gitte R. Skaarup
Bostøtte, Viborg Kommune
Atrieflimren_DortheMøller_200x200-1
Vi har haft svært ved at formidle hvor forskelligt Atrieflimreanfald kan opleves, men med de tre animationsfilm står det nu klart for alle, ikke mindst for patienterne.
Dorthe Svenstrup Møller
Overlæge, PhD, Hjertesygdomme | Regionshospitalet Viborg og Skive
fad020e932bbccb4b1b9209f537c7a98
Vi har fået en helt ny måde at tale om ensomhed på – den "krussedulle" er simpelthen genial!
Britta Koppelgaard
Bekymringsteamet, Viborg Kommune
 

Se hvordan andre bruger animation!

Om du arbejder indenfor det socialfaglige, sundhedsfaglige, miljø og teknik, vækstlag eller andet – så findes der allerede cases – og vi står parat til at dele viden fra alt dette arbejde med dig!

 

A19f494g

Svære emner

Svære og tabubelagte emner kan med fordel kommunikeres via animation. Animation gør at vi kan gøre abstrakte begreber konkrete og dermed arbejde mere direkte med emnerne, uden at blive for pågående.

engageFood_salgStill_1920x1080

Komplekse sammenhænge

Større samarbejder mellem forskellige instanser og med mange aktører kan være svære at forklare. Herunder for eksempel innovative samarbejder med fokus på nye vækstområder og med mere eller mindre komplekse strukturer.

BOS024_1080p-1

Dybe problemstillinger

Det kan være problematisk at forklare de dybere sammenhænge mellem på den ene side lovgivningen, og på den anden side det menneskelige, ikke mindst på det Socialfaglige område.

F2_0020_01_resizedW1080px

Sundhedsfaglig formidling

På det Sundhedsfaglige område kan animation bruges til at formidle præcis viden på en måde så alle kan forstå det. Animation med speak løfter Health Litteracy niveauet for alle.

RMC19_uVgnt_005_2

Følsomme målgrupper

I visse tilfælde er der behov for at kommunikere til særligt følsomme målgrupper, som f.eks. børn eller udsatte borgere. Her kan animation lette formidlingen af budskaberne og give en ensartet forståelse.

tpt-hovedfilm-master-viborg-00-01-13-10-still088_orig-1

Svære begreber

Kommunikation af begreber, som for eksempel "Trivsel" kan være svært og blive meget uhåndgribeligt. Med animation sætter vi billeder og handlinger på, og både budskab og konkrete sammenhænge formidles forståeligt.

 

Arbejder du i eller tæt på det offentlige?

We Love Animation netværket er specialdesignet til dig der:

 

Arbejder i en kommune

Arbejder i en styrelse

Arbejder i sundhedsvæsenet

Arbejder i en af regionerne

Arbejder i et ministerie

Er projektmedarbejder på offentlige projekter

Er kommunikationsansvarlig i det offentlige eller for offentlige projekter

Kom 10 år foran i køen!

Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe det offentlige i brugen af animation i effektiviseringen af deres kommunikation.

Det er dén erfaring vi gerne vil dele med dig!

 

Meld dig ind idag >>

Gratis (forever)

We Love Animation er et 100% gratis netværk for dig der arbejder i eller tæt på det offentlige. 

Vi synes animation er ret fantastisk til at kommunikere komplekse budskaber og svære problemstillinger. Her er en gratis mulighed for at blive klædt bedre på hvis du overvejer om animation er en mulighed for dig – kvit og frit!

100% uforpligt-
ende

Der er INGEN catches her – du kan til enhver tid melde dig ud igen!

Hop med i netværket, få nogle gode råd og cases fra os, og hvis du ikke synes der er værdi i det for dig, så hopper du bare ud igen. Så simpelt er det. Nå ja, og så er du jo altid velkommen igen senere hvis du ombestemmer dig :)

PS: Er du stadig uafklaret?

Send os en mail med dit spørgsmål til soren@weloveanimation.dk eller book en præsentation direkte her – så kigger vi på det!

tilbage til animeretkampagne.dk -->